We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome, Firefox or Edge.

Yhteistyöllä parempi yhteisö: selkeät ja helposti lähestyttävät hankesivut

Hankkeen graafinen ilme · sivuston ilme ja käyttöliittymä · toteutus

Yhteistyöllä parempi yhteisö -hanke edistää maahanmuuttajataustaisten vammaisten ihmisten osallisuutta. Ilmeestä ja verkkosivustosta haluttiin selkeä ja rauhallinen. ”Hankeilmeen näköinen, mutta hyvällä tavalla.” Myös sivuston helppoon päivitettävyyteen kiinnitettiin paljon huomiota.

Graafinen ilme ja viestintämateriaalit

Sydämenmuotoinen Y-merkki edustaa yhteistyötä ja yhteisöä, siitä johdetut orgaaniset muodot tuovat ilmeeseen kaivattua eloa ja pehmeyttä.

Väreiksi toivottiin ainakin sinistä, joten rakensimme kahden eri sinisen sävyn ympärille pehmeän ja lähestyttävän väriskaalan.

Pehmeää muotokieltä käytettiin sekä isoissa linjoissa että pienissä yksityiskohdissa.

Palvelua kuudella kielellä

Sivustosta tehtiin tiivistelmät suomen lisäksi viidellä kielellä sekä selkokielellä. Saavutettavuus otettiin huomioon kaikissa suunnitteluratkaisuissa.

Koska hanke oli vasta alussa, ei sillä ollut omaa kuvamateriaalia. Niinpä suunnittelimme tavan käyttää eri lähteistä tulevia kuvia yhtenäisellä ja visuaalisesti mielenkiintoisella tavalla.

Käväise sivustolla

”Hahmo kuunteli toiveitamme ja tarpeitamme tarkasti alusta lähtien ja osasi luoda niiden pohjalta mielenkiintoisen, selkeän ja laadukkaan lopputuloksen, johon olimme todella tyytyväisiä. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa, ja toteutus oli asiantuntevaa ja tehokasta.”

Emma Lipasti, hankevastaava
Yhteistyöllä parempi yhteisö

Tarjouspyyntö

Haluatko suuntaa-antavan tarjouksen olemassa olevan sivuston kehittämisestä tai kokonaan uudesta? Täytä alla oleva lomake, otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi,
olemme yhteydessä!