We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome, Firefox or Edge.

Setlementtiasunnot: yhteisöllisyyttä ja asunnonhakua

Käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu · toteutus · asunnonhakulomake · sadalla kielellä

Setlementtiasunnot on yhteiskunnallisesti kestävän asumisen tuottaja. Setlementtiasunnoilla on 17 vuokrataloa joissa asuu noin 2000 asukasta seitsemässä eri kaupungissa. Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä haluttiin yksinkertaistaa ja freesata aikaisempaa sivustoa sekä tehdä tärkeiden asioiden löytämisestä helppoa.

Yhteisöllisyys valokeilassa

Yhteisöllisyys on Setlementtiasumisen ytimessä. Tätä korostaaksemme päästimme asukkaat isosti ääneen ja kuviin. Asunnot esitellään selkeästi, mutta visuaalisuudessa ja äänensävyssä painotetaan asukkaan näkökulmaa.

Asukkaiden kertomaa

Halusimme tuoda sivustolle lämmintä, kodinomaista ilmapiiriä käyttämällä asukkaiden kuvia ja sitaatteja, joissa he kertovat omin sanoin arjestaan ja asumisestaan Setlementtiasunnoilla.

Teimme sivustolle myös automaation, joka poimii sitaatin sivulle sattumanvaraisesti etukäteen määritellystä sitaattipankista, mikäli päivittäjä ei halua manuaalisesti syöttää WordPressin käyttöliittymässä tiettyä lainausta tietylle sivulle.

Monikielistä palvelua Google Translaten avulla

Setlementtiasunnot haluaa palvella kaikkia asukkaita ja asunnonetsijiä kielestä riippumatta. Räätälöimme Google Translaten toimimaan yhteen verkkosivuston englanninkielisen version kanssa ja muokkasimme kielivalintakokonaisuuden visuaalisuuden Setlementtiasuntojen brändi-ilmeen mukaiseksi.

Opiskelija-asuntojen haku pilottina

Pilottina toteutettiin opiskelija-asuntojen haku ilmeeseen kustomoidulla hakulomakkeella. Muiden kuin opiskelija-asuntojen haku tapahtuu toistaiseksi Visman Tampuuri-järjestelmän kautta.

Käväise sivustolla

Tarjouspyyntö

Haluatko suuntaa-antavan tarjouksen olemassa olevan sivuston kehittämisestä tai kokonaan uudesta? Täytä alla oleva lomake, otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos viestistäsi,
olemme yhteydessä!